Камарата на представителите на САЩ проучва потенциала за нови военни

...
 
Камарата на представителите на САЩ проучва потенциала за нови военни
Коментари Харесай

САЩ обсъждат разширено военно присъствие в Гърция

 

Камарата на представителите на Съединени американски щати изследва капацитета за нови военни бази в Гърция, изключително на гръцките острови, заяви „ Етнос “, представен от БГНЕС.

Поправката е включена в Закона за бюджетните заеми за национална защита и изисква министърът на защитата и държавният секретар да показват взаимно на съответните комисии на Конгреса отчет за връзките в региона на сигурността сред Съединени американски щати и Гърция.

Сенатът към този момент гласоподава в поддръжка на личния си законопроект и в този момент двата законодателни органа договарят за окончателния текст, който ще бъде изпратен на президента Джо Байдън. Изменението на Камарата планува отчетът да бъде подаден в границите на два месеца след подписването на окончателния законопроект.

Законопроектът би трябвало да включва и спомагателна информация, като да вземем за пример разбор на капацитета за спомагателни бази или разширено военно наличие на Съединени американски щати в Гърция, изключително на гръцките острови..

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР